Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Naaiatelier

Naaiatelier op Swetterhage

Gemiva heeft een naaiatelier op locatie Swetterhage in Zoeterwoude. De medewerkers kunnen kleding aanpassen, repareren en van een merkje voorzien.

Van deze dienst kunnen alle bewoners van Gemiva gebruikmaken. Maar het hoort niet bij het standaardpakket. Je kunt deze werkzaamheden ook zelf (laten) doen. Wil je gebruikmaken van het naaiatelier op Swetterhage? Dan betaal je een vergoeding. Bekijk hiervoor de prijslijst.

Wat doet het naaiatelier?

Bij het naaiatelier kun je terecht voor onder andere:

  • Het aanbrengen van merkjes in kleding
  • Kledingstukken vermaken
  • Kledingreparatie

Aanleveren kleding

Woon je op Swetterhage?

Breng de kleding (schoon) in een oranje tas van het naaiatelier. Leg dit in de bak die voor het atelier staat. Vermeld je wensen, jouw naam en adres/woningnummer. Als je kleding klaar is, bezorgen we jouw kleding bij je thuis.

Verhuis je binnen Swetterhage?

Als je binnen Swetterhage verhuist, moeten al jouw kledingstukken een nieuw merkje krijgen. Dit kost veel tijd. Geef dit daarom op tijd aan bij het naaiatelier. Dan kunnen we het inplannen.

Woon je op een andere locatie van Gemiva?

Breng de kleding (schoon) in een tas. Leg dit in de bak die voor het atelier staat. Vermeld je wensen, jouw naam en adres. Als je kleding klaar is, maken we een afspraak voor het ophalen.

Meer informatie

Naaiatelier Swetterhage
Blankaartweg 2, Zoeterwoude
Telefoon: 071 580 61 76
Contactpersoon: Lydia van Diest
E-mail: Naai-atelier@gemiva-svg.nl

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 16.00 uur

Bekijk hier de prijzen van het naaiatelier:

Prijslijst Naaiatelier