Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Meer over Corrie

Corrie Peters - van den Heuvel

Kun je iets over jezelf vertellen?
Vanaf 1 januari 2022 ben ik begonnen als ambtelijk secretaris van de CMR. 30 jaar heb ik bij Gemiva gewerkt in verschillende functies binnen woonlocaties en logeerhuizen. Verder ben ik 20 jaar ambtelijk secretaris van de Ondernemingsraad geweest. Sinds begin dit jaar ben ik officieel met pensioen. Omdat ik slecht stil kan zitten, werk ik graag voor de CMR. Daarnaast werk ik als flexbegeleider in een woonlocatie van Gemiva.

Wat doe je bij de CMR?
Als ambtelijk secretaris ben ik bezig met het samenstellen van de agenda voor de vergaderingen. Ook maak ik de verslagen van de vergaderingen. Daarnaast heb ik contact met lokale en regionale cliëntenraden. Heb je als cliënt en/of verwant een vraag aan de CMR? Dan kun je deze aan mij stellen. Stuur dan een e-mail naar cmr@gemiva-svg.nl

Waarom zit je bij de CMR?
Ik vind het belangrijk de werkzaamheden van de CMR-leden zo soepel mogelijk te laten verlopen. Praktisch werken en goed organiseren. De onderwerpen die we bespreken zie ik terugkomen in de praktijk op de woonlocatie. Het geeft voldoening die verbeteringen terug te zien in de praktijk. En zaken nog beter te organiseren voor de cliënten.