Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

SBBG jouw geldzaken op orde

SBBG: hulp bij jouw geldzaken

Het is prettig als je geldzaken goed op orde zijn. En je hier een duidelijk zicht op hebt. In sommige gevallen wil of kun je dit zelf niet goed regelen. Dan kun je gebruikmaken van de diensten van SBBG. SBBG betekent Stichting Bewonersgelden Gemiva.

Woon jij in een woonlocatie van Gemiva? Dan kan SBBG jou of jouw wettelijke vertegenwoordiger ondersteuning bieden bij geldzaken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Wij verzorgen jouw dagelijkse financiële administratie, waaronder het doen van betalingen.
  • Wij maken periodieke financiële overzichten en rapportages.
  • Wij verzorgen jouw aangifte Inkomstenbelasting bij de Belastingdienst.
  • Wij bereiden de jaarlijkse begroting voor.

Jouw geldzaken goed geregeld

Het is prettig als je geldzaken goed op orde zijn. En je hier een duidelijk zicht op hebt. In sommige gevallen wil of kun je dit zelf niet goed regelen. Dan kun je gebruikmaken van onze diensten. Deze ondersteuning wordt niet vergoed uit de Wlz of de Wmo. Daarom brengt SBBG kosten in rekening. Voor 2024 is het tarief € 42,37 per maand.

SBBG iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden of SBBG iets is voor jou of jouw wettelijke vertegenwoordiger? Neem dan gerust contact met ons op of laat iemand dat voor jou doen.

Officiële gegevens SBBG

SBBG is een dochterstichting van Gemiva en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 41173176. Onze statutaire naam luidt: Stichting SBBG Administratie Bewonersfinanciën Gemiva-SVG Groep.