Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werk- en trainingscentrum Het Vizier

Bij Werk- en trainingscentrum Het Vizier zit je niet stil. Je werkt mee aan klussen voor klanten van buitenaf, doet ontwerpklussen op de computer, bent bezig met productiewerkzaamheden of maakt in het atelier mooie spullen van keramiek voor verkoop in de webwinkel of op markten. Je doet dit samen met je collega's zonder tijdsdruk en hebt veel lol.


In het kort

Werk- en trainingscentrum Het Vizier in Delft biedt dagelijks administratieve, creatieve en ontwerpwerkzaamheden aan mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). In het werk- en trainingscentrum kunnen de deelnemers werkzaamheden verrichten en trainingen volgen. Een plekje achter de balie van het centrum waar je de telefoon opneemt en mensen ontvangt behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Voor wie

Werk- en trainingscentrum Het Vizier is er voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) van 18 jaar en ouder. Om in aanmerking te komen voor dagactiviteiten bij Het Vizier, heb je een beschikking of indicatie nodig. Heb je hier vragen over? Wil je weten wat er in jouw situatie van toepassing is of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie of beschikking? Stel je hulpvraag! Wij helpen je graag.

Meld je aan

Dagactiviteiten

Je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten. Het gebouw heeft meerdere ruimtes. Zo is er bijvoorbeeld een atelier voor creatieve activiteiten, maar ook een keuken met alle faciliteiten om te koken. In het gebouw vind je ook een sportruimte. Het Vizier is ook een Homerrpunt, een duurzame pakketdienst waar je pakketjes rechtstreeks naartoe kunt sturen of wegbrengen. Hiervoor kun je ook werkzaamheden doen.

Begeleiding

Je krijgt ondersteuning van vaste begeleiders. Ook heb je een persoonlijk begeleider, jouw eerste aanspreekpunt. Als het nodig is, kunnen de begeleiders een gedragsdeskundige om hulp vragen. De locatiemanager heeft de leiding.

Gebouw en omgeving

Het Vizier ligt in de wijk Harnaspolder in Delft. Het bevindt zich op de begane grond van het gebouw. Er is een buitenterras met een kleine tuin. Op de 1e, 2e en 3e verdieping ligt woonlocatie Smaragd. Op die verdiepingen kan je met de lift komen. Activiteitencentrum Aventurijn zit ook in het pand.