Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Poolmanweg

Vandaag ga ik verder met mijn borduurwerk. Met verschillende materialen maak ik een kunstwerkje. Ik heb meerdere kleuren draad gekozen. En gebruik een dikkere naald. We hergebruiken ook spullen: ik borduur bijvoorbeeld op een eierdoos. Die heb ik eerst ook nog geschilderd. Het ziet er heel leuk uit!

Sfeerimpressie

Voor wie?

Activiteitencentrum Poolmanweg in Lekkerkerk is een kleinschalig activiteitencentrum voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of meervoudige beperking. Volwassenen van alle leeftijden bezoeken het centrum.

Begeleiding

Bij alle activiteiten zijn begeleiders die je ondersteunen waar nodig. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers, leerlingen en stagiaires aan het werk. Je hebt bij het activiteitencentrum ook een persoonlijk begeleider. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt voor jou en je verwanten. Met hem of haar bespreek je regelmatig of de dagactiviteiten aan je wensen voldoen.

Activiteiten

In activiteitencentrum Poolmanweg zijn verschillende activiteiten. Er is veel aandacht voor duurzaamheid bij de activiteiten. Denk aan hergebruik van materialen. En gebruik van wegwerpmaterialen.

  • Creatieve activiteiten, zoals decoratief schilderen, tasjes versieren, breien, mozaïeken en borduren.
  • Klein industrieel werk zoals het inpakken van schroeven voor bedrijven, oude dossiers versnipperen.
  • Belevingsgerichte activiteiten, muziekactiviteiten en bewegingsactiviteiten (dansles).
  • Kookactiviteiten.
  • Glas ophalen voor in de glasbak.

Gebouw en ligging

In het gebouw zijn twee grote activiteitenruimtes. Ook is er een tuin, een badkamer en er is een snoezelruimte. Het pand is rolstoeltoegankelijk. Het activiteitencentrum Poolmanweg werkt samen met de woon- en werklocatie Elsenhoeve van Gemiva.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte locatie voor jou?

Heb je vragen over deze of een andere locatie? Wil je de verschillende mogelijkheden binnen Gemiva bespreken of wil je meer weten over de financiering en wachttijden? Onze zorgbemiddelaars denken graag met jou mee.

Neem contact op