Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bonte Koe Middagen: zomer vol plezier op Gemiva-zorgboerderij

Wie zin heeft in leuke activiteiten op de boerderij is deze zomervakantie welkom tijdens de Bonte Koe Middagen op zorgboerderij De Bonte Koe in Sommelsdijk (Oud-Kraaijkerdijk 14b). Bezoekers kunnen er elke woensdagmiddag terecht van 12 juli tot en met 16 augustus, tussen 13.30 tot 15.00 uur.

De Bonte Koe Middagen zijn een combinatie van plezier en leren. Bezoekers kunnen onder andere boerengolf spelen, een kruiwagenslalom lopen, een boerenspeurtocht volgen, en dieren voeren en aaien. Deelname kost €2,50 per persoon. We vragen bezoekers vriendelijk om vooraf te reserveren via telefoonnummer 0187 47 07 80 of per e-mail via bontekoe@gemiva-svg.nl.

Meedoen

De Bonte Koe is een zorgboerderij van Gemiva, waar mensen werken die ondersteuning nodig hebben bij hun activiteiten. Ze verzorgen de dieren, werken in de (moes)tuin werken en maken mooie producten voor de verkoop.
Locatiemanager Rianne Terlouw: “Wij vinden het fantastisch om tijdens de Bonte Koe Middagen mensen te laten meegenieten van onze mooie plek en te delen in wat wij hier dagelijks doen. We vinden het bij Gemiva belangrijk dat mensen meedoen in de samenleving. Dat gebeurt ook tijdens de Bonte Koe Middagen. We hebben er zin in om weer veel bezoekers te mogen ontvangen!”