Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

test

Testformulier

Ik praat graag mee over de toekomst van de zorg bij Gemiva. Dit zijn mijn gegevens:

Groepskeuze

Kies een groep

Kies een bijeekomst

Ik kom op

Of deelnemen aan de online dialoogbijeenkomst.

Een week voor de bijeenkomst versturen we meer informatie via e-mail.
situatie tuin Schuttersvlucht

Formulier

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)

Vragen

Facilitaire Dienst & aanvraagformulieren
Openingstijden Swet-shop

Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 16.00 uur

Openingstijden foyer

Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur
Zaterdag en zondag van 13.00 - 16.00 uur

Radio Gemiva

Radio Gemiva is het radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Er wordt iedere woensdag en vrijdag, van 10.00 tot 15.00 uur, live uitgezonden vanuit de professionele studio in het hoofdgebouw van Swetterhage. Het team maakt een ochtend- en een middagshow. Daarnaast kun je iedere avond luisteren naar een gevarieerd avondprogramma van Radio Gemiva.

De radiocrew maakt, met ondersteuning van een begeleider, playlists, bedient het mengpaneel en de muziekcomputer, presenteert de programma’s en interviewt gasten. In de wekelijkse redactievergadering bedenken ze met elkaar de onderwerpen voor de uitzendingen.

Ben je ook dol op muziek en vind je het leuk om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren? Er is voor ieder wat wils: we hebben technische mensen, DJ’s met een vlotte babbel en radiomakers die verslag doen van het Gemiva-nieuws. Ook iets voor jou?

Op www.radiogemiva.nl kun je via de knop 'Luisteren' de uitzendingen volgen.

Atelier Anderz

De Baanbreker heeft een eigen atelier. Cliënten maken daar kaarsen, slingers, cadeaupakketjes, klein meubelen, tassen, mozaïek. Deze producten worden verkocht in de winkel.

Openingstijden van de winkel Atelier Anderz van De Baanbreker zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.15 tot en met 15.15 uur.

Wil jij Atelier Anderz volgen op Facebook en Instagram?

Hoi - Piet