Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Horeca Leiden

De mensen van Horeca Leiden: horeca-toppers

Horeca Leiden is een leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Horeca Leiden maken zij samen met echte chef koks de lekkerste maaltijden, soepen, desserts en andere lekkernijen. Deze horeca-toppers in de dop vinden hier de ruimte zich verder te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij. Door een beperking zijn ze (nog) niet in staat om betaald werk te doen. Bij Horeca Leiden krijgen zij de kans om talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien. Daarnaast loopt een aantal van onze toppers stage in de reguliere horeca om daar extra ervaring en kennis op te doen.

Producten

Wekelijks maken de deelnemers 250 maaltijden voor woonlocaties in de regio van Leiden. Daarnaast wordt er voor verschillende reguliere horeca gekookt en gebakken.

Dat smaakt naar meer!

Verse friet, soepen en diverse desserts gemaakt door onze horeca-toppers en te proeven bij onder andere restaurant RYP, beachclub C, Anna et Fred en koffiebar Grutsk. Ook verzorgen we catering voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Events

Samen Uit

Elke maand organiseren wij Samen Uit. Hét uitje voor cliënten die wonen en/of werken bij Gemiva en samen met een familielid, huisgenoot, collega of kennis heerlijk én beschermd uit eten willen. Naast dat cliënten van Gemiva komen eten, is iedereen welkom! Aanmelden kan via horecaleiden@gemiva-svg.nl. Prijzen en data volgen.

Prakkie voor een prikkie

Geen zin om te koken? Wij wel! Daarom kunt u iedere dinsdag, woensdag en donderdag een 'prakkie voor een prikkie' bij ons ophalen. Een gezonde en verse maaltijd voor maar €4,95 per persoon. Maaltijden zijn gevarieerd en het aanbod wisselt. Een maaltijd bestellen doet u uiterlijk 24 uur van te voren via horecaleiden@gemiva-svg.nl.

Openingstijden

Horeca Leiden is open van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Horeca Leiden is gevestigd in 'sportcomplex 1574'