Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Pak-Inn

Pak-Inn: Inpakkerij van Gemiva

Op industrieterrein De Geer in Zwijndrecht bevindt zich Pak-Inn: inpakkerij van Gemiva. Hier werken dagelijks ongeveer 25 mensen. Zij hebben vanwege een beperking ondersteuning nodig bij hun werk. Door werk aan ons uit te besteden, geef je onze medewerkers de kans om deel te nemen aan de maatschappij. Je kunt bij ons terecht voor:

  • in- en verpakservice;
  • industrieel werk en (de)montagewerk;
  • papier- en dossiervernietiging;
  • versturen van mailings.

Diensten & Prijzen

Ontdek hieronder onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

In- en verpakwerkzaamheden

Pak-Inn voorziet in jouw verpakkingsbehoeften. Of het nu gaat om het bundelen van kleine onderdelen of het inpakken van kerstpakketten: onze in- en verpakservice helpt je graag! Als je dat wilt, maken wij alles verzendklaar en brengen wij het naar het juiste adres.

  • wegen en inpakken van kleine onderdelen;
  • bundelen van items;
  • verpakken van cadeaupakketten.

(Kerst)pakketten

Ieder jaar verpakken wij tussen de 5000 en 15.000 (kerst)pakketten. Voor een geschenk met een persoonlijk verhaal kun je deze ook samenstellen met de handgemaakte en unieke producten van Gemiva. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de webwinkel van Gemiva voor alle mogelijkheden.

Industriële werkzaamheden & (de)montagewerk


Schroeven voormonteren, connectoren in elkaar zetten of items afwegen: wij helpen graag met industriële werkzaamheden en (de)montagewerk.

Papier- en dossiervernietiging

Jouw dossier, onze zorg. Bij Pak-Inn kun je terecht voor papier- en dossiervernietiging op maatschappelijk verantwoorde wijze én AVG-proof. Wij vernietigen je dossiers met zorg en discretie. Het papier wordt na vernietiging 100% gerecycled. Zo kun je met een gerust hart al je documenten bij ons afgeven.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Door samen te werken met Pak-inn geef je invulling aan je beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je geeft mensen die dat (nog) niet kunnen de mogelijkheid om op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben.

Ligging