Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Swetterhage

Swetterhage: van koffie, thee en een lekkere lunch tot mooie vergaderruimtes en Homerrpunt

Op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp vind je zoveel meer dan woningen, (kinder)dagcentra en een zwembad. Je kunt bijvoorbeeld neerstrijken op het terras en genieten van een kop koffie of thee met wat lekkers. Je kunt er ook een ruimte huren of je pakketjes laten bezorgen.

Een ruimte huren?

De facilitaire dienst van Swetterhage verhuurt een aantal prachtige ruimtes die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, bijeenkomsten, recepties of partijen of het geven van presentaties en cursussen. Onze cliënten werken hier in een leerwerkomgeving en staan graag voor u klaar met koffie, thee en een heerlijke lunch. Zo vergadert u niet alleen op een speciale locatie, maar levert u ook een mooie bijdrage aan hun ontwikkeling. We bieden verschillende faciliteiten en cateringmogelijkheden aan bij het huren van een ruimte. Benieuwd? Stuur een mail naar facilitairedienst@gemiva-svg.nl. Reserveren kan via het aanvraagformulier.

Swet-Shop

In de Swet-Shop koop je de leukste cadeautjes. De artikelen in de winkel zijn gemaakt bij verschillende locaties van Gemiva. De Swet-Shop is ook Homerrpunt, een duurzame pakketdienst waar je pakketjes rechtstreeks naartoe kunt sturen of kunt wegbrengen. De Swet-Shop is open van maandag t/m vrijdag, van 09.30 tot 16.00 uur. Stap eens binnen! Wij staan klaar om je op een professionele en klantvriendelijke manier te helpen. Tot snel!

Kunstmakers Swetterhage: bekijk en koop unieke werken!

Openingstijden

Swetterhage
Blankaartweg 2
2381 AD Zoeterwoude-Dorp

071-580 61 00

Openingstijden foyer

Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur
Zaterdag en zondag van 13.00 - 16.00 uur

Openingstijden Swet-shop

Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 16.00 uur

Facilitaire Dienst & aanvraagformulieren

Gemiva

Gemiva is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. Voor mensen die - tijdelijk of langdurig - ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. We dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.