Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Entrez

Welkom bij Entrez

Zin in gezellige ontmoetingen en aangename verrassingen? Loop dan eens binnen bij lunchroom en cadeauwinkel Entrez in Middelharnis. Bij ons kun je terecht voor koffie, thee, zoete lekkernijen, hartige lunchgerechten, handgemaakte cadeaus en interieurartikelen. Je vindt ons aan de Eendrachtstraat 45-47 in Middelharnis. Je bent welkom!

De mensen van Entrez

Entrez is een leer- en werkplek van Gemiva voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijks werk. Zij kunnen hier hun talenten ontdekken en zich verder ontwikkelen. Dit doen zij in de keuken en in de winkel/lunchroom. De medewerkers maken gerechten, staan klanten te woord, verkopen en pakken in. Waar nodig krijgen zij ondersteuning van begeleiders. Bij Entrez kunnen ook leerlingen en stagiaires werken en zijn vrijwilligers actief.

Lunchroom

Wil je lunchen in Middelharnis? Onze kaart bestaat uit heerlijke zelfgemaakte soepen, een broodje van het huis en wisselende maandaanbiedingen. De maandaanbieding is seizoensgebonden en wordt bedacht en uitgewerkt door cliënten. Ook vegetarisch is mogelijk. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Voor bij de koffie hebben we heerlijke huisgemaakte monchoutaart, appeltaart en natuurlijk onze overheerlijke kruukplaetjes.

Bij Entrez aan tafel

Iedere dinsdag kun je bij Entrez aanschuiven voor een warme tweegangenlunch. Die wordt gezamenlijk genoten tussen 12.30 en 13.30 uur. Het is een gezellige en smakelijke eetervaring voor iedereen die het leuk vindt om samen te eten. Wij vinden het heerlijk om voor gasten te koken en zo mensen te verbinden tijdens een lekkere maaltijd. We gebruiken zo veel mogelijk lokale seizoensproducten. De overheerlijke toetjes worden verzorgd door de cliënten van de Werkbank. Het menu maken we ruim van tevoren bekend via het krijtbord buiten bij de winkel en op onze Facebook- en Instagrampagina. Telefonisch reserveren kan tot maandagmiddag 13.30 uur via 0187 48 29 39.

Diner Entrez

Elke vrijdag bereiden we een verse afhaalmaaltijd. Samen met cliënten stellen we het menu zorgvuldig samen. Cliënten van de activiteitencentrum De Werkbank verzorgen de toetjes. U kunt het menu afhalen tussen 14.00 en 15.30 uur. Bestellen kan tot woensdagmiddag 12.00 uur via 0187 48 29 39.

Openingstijden

Maandag: 13.00 tot 15.30 uur
Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 tot 15.30 uur