Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Werkbank

In het kort

De Werkbank is een werkplek in Middelharnis voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij werken in drie onderdelen: De Werkbank Uitzendbureau, De Werkbank Creatief of De Werkbank Catering.

Sfeerimpressie De Werkbank

Voor wie

De cliënten van De Werkbank zijn mensen met een verstandelijke beperking die (nog) niet in aanmerking komen voor betaald werk, maar graag zo gewoon mogelijk willen werken. Met de begeleiding die ze daarbij nodig hebben: niet meer en niet minder.

Bij De Werkbank werken dagelijks 8 tot 13 mensen van verschillende leeftijden. Sommigen komen elke dag en anderen werken parttime.

Gebouw en activiteiten

De Werkbank is gevestigd aan de Nieuwstraat 75 in Middelharnis. Daar worden de werkzaamheden uitgevoerd voor De Werkbank Uitzendbureau, De Werkbank Creatief of De Werkbank Catering. Een enkele cliënt gaat naar een andere werkplek om daar werkzaamheden uit te voeren. We starten en eindigen de werkdag gezamenlijk bij De Werkbank.

Ligging