Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Werken bij Gemiva

Wil jij betekenisvol zijn voor een ander en ruimte hebben je eigen talent te ontwikkelen? Kom werken bij Gemiva, Samen met jou maken wij het verschil!

Bij Gemiva staan we voor werken met eigen regie, karakter en betekenis

Werken bij Gemiva betekent werken in vrijheid en flexibiliteit, je krijgt de regie om te doen wat het juiste is voor jouw cliënt. Jouw baan is uitdagend en er is genoeg ruimte voor ontwikkeling van jouw talent. Bij ons ben je betekenisvol voor anderen, juist de kleine dingen zijn van grote waarde voor onze cliënten.

Werken bij Gemiva geeft je het beste gevoel wat er is!

Werken bij Gemiva

Gemiva zit door heel Zuid-Holland. Wij hebben meer dan 200 locaties, dus grote kans dat ook bij jou in de buurt een locatie zit!

Wij hebben veel verschillende functies waarin je kan werken. Op de woningen en dagbestedingslocaties hebben wij veel functies voor begeleiders en persoonlijk begeleiders, maar ook hebben wij vacatures voor therapeutische en medische functies zoals logopedist of arts. Verder hebben wij ook leidinggevende en verschillende ondersteunende functies, bijvoorbeeld locatiemanager, vervoersbegeleider of facilitair medewerker. Wij hebben voor iedereen wel een passende baan!

Vacatures

Kom Stage lopen

Op zoek naar een stageplek in de gehandicaptenzorg? Bij Gemiva hebben we veel mogelijkheden voor studenten op bijna alle niveaus. Gemiva zit door heel Zuid-Holland. Wij hebben meer dan 200 locaties, dus grote kans dat ook bij jou in de buurt een locatie zit!

  • Een stageplek bij jou in de buurt, dus korte reistijd.
  • Een plek die aansluit op jouw interesses en wensen.
  • Professionele werkbegeleiding.
  • Ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling in een uitdagende werkomgeving.
  • Een mooie stagevergoeding.
  • Als bonus heb je zelfs kans op een baan na je stage.
Stage
Kaart gebieden waar Gemiva locaties heeft

Bij jou in de buurt

Gemiva heeft meer dan 200 locaties in Zuid-Holland. Dikke kans dat er dus ook bij jou in de buurt een locatie zit.

Alle vacatures