Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante dienst

Wat is ambulante dienst?

Gemiva biedt professionele ondersteuning en begeleiding in de thuissituatie. De medewerkers begeleiden cliënten bijvoorbeeld bij het voeren van hun huishouding en bieden hulp bij het indelen van de dag, het beheer van financiën, het aanvragen van hulpmiddelen en het in stand houden van het (sociale) netwerk.

Ook ouders van een gehandicapt kind of partners van een cliënt kunnen een beroep doen op deze dienstverlening. Onze medewerkers ontlasten dan het gezin door een deel van de zorg op zich te nemen en activiteiten met de partner of het kind te ontplooien.

Daarnaast biedt Gemiva kinderen met een handicap ondersteuning op school en volwassenen met een handicap ondersteuning bij het vinden en uitvoeren van (vrijwilligers)werk.

Werken als ambulante dienstverlener

Als (persoonlijk) begeleider in een kinderdagcentrum ondersteun je kinderen vanuit een opvoedkundige invalshoek. Je houdt je bezig met het in stand houden en/of het bevorderen van het welzijn en de zelfredzaamheid van de kinderen.
Oplettendheid, vindingrijkheid, snel kunnen beslissen en handelen en goede mondelinge en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden zijn belangrijke eigenschappen voor een (persoonlijk) begeleider in een kinderdagcentrum.

Vacatures ambulante dienst