Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Cultuur

Samen maken we het verschil

Wil jij weten hoe het is om bij één van de beste zorgorganisaties te leren of te werken? Dan ben je bij Gemiva op de juiste plek! Hier werken we samen aan een zo goed mogelijk leven voor mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperking. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan zijn in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze 250 locaties in Zuid Holland. We dragen bij aan een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.

De cultuur bij Gemiva

In onze cultuur staan 4 woorden centraal: gastvrij, betrokken, verantwoordelijk en oplossingsgericht.

Door dit dagelijks uit te stralen en te doen en daarbij steeds professioneel samen te werken met verschillende deskundigen en betrokkenen (zowel binnen als buiten Gemiva) willen we bijdragen aan het leven van onze cliënten.

Als collega's zijn we er voor elkaar en spreken we elkaar ook aan indien noodzakelijk. Ruimte krijgen en geven voor persoonlijke ontwikkeling en groei is vanzelfsprekend, maar hiervoor ben jezelf ook (mede)verantwoordelijk.

Werken bij Gemiva

Bij Gemiva kan je aan de slag als:

Leerling gemiva