Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ontwikkelingsmogelijkheden

Nooit uitgeleerd

Als medewerker van Gemiva ben je voortdurend in ontwikkeling, want de zorg verandert en stelt steeds andere eisen. Maar ook jijzelf verandert. Je ontwikkelt je. Door ervaring. Opgedaan in de praktijk, maar ook door scholing en doordat je hart hebt voor je vak en praat met collega’s en ervaringen uitwisselt. Je raakt immers nooit uitgeleerd.

De deskundigheid van onze medewerkers is waar Gemiva op drijft. Het is de motor die alles in beweging zet, waardoor we kwalitatief goede zorg kunnen leveren. Iedere medewerker moet in staat zijn om vragen van cliënten adequaat te beantwoorden en om te kunnen gaan met en in te kunnen spelen op steeds veranderende omstandigheden.

Opleidingsmogelijkheden

Gemiva biedt verschillende opleidingsmogelijkheden voor jou als startende zorgprofessional. Er is een breed aanbod aan vakinhoudelijke trainingen, cursussen en scholingstrajecten die jou in staat stellen je deskundigheid te vergroten en op peil te houden.

Ook als je als je al een gediplomeerde zorgprofessional bent, biedt Gemiva mogelijkheden voor verdere professionalisering. We bieden jou de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen via trainingen, coaching door een ervaren collega, intervisie, opleidingen of het lezen van vakliteratuur. Op het SDB Leerplatform vind je ons meest actuele aanbod op het gebied van trainingen.

De collega's van de afdeling Leren & Ontwikkelen bewaken de inhoud en kwaliteit van ons leeraanbod en kijken in afstemming met betrokkenen naar de vragen die er leven, of er behoefte is aan nieuw aanbod of dat aanbod verder wordt door ontwikkeld.

Tot slot onderhouden zij contact met externe opleidingen, het onderwijsveld en andere organisaties zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen en een goede vertaalslag kunnen maken naar de organisatie.