Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gemiva Duurzaam

Goed voor elkaar zorgen is ook goed voor onze toekomst zorgen

Daarom zijn wij bezig met duurzaamheid. Dat helpt dat ons allemaal. We worden er gezonder en blijer van. Kijk en lees hoe wij helpen om de wereld een beetje beter te maken.

De afgelopen tijd heeft Gemiva al veel gedaan.We werken bijvoorbeeld aan energiezuinige gebouwen. Bewegen meer. Eten gezond.En gaan bewust met afval om. We letten er op dat we niet discrimineren. En delen onze goede ideeën. Bekijk hier een paar goede ideeën van onze bewoners, deelnemers en medewerkers.

Goed omgaan met voeding

Gezond eten lastig? Activiteiten Centrum Cygnus laat zien dat het kan met de juiste ondersteuning!

Goed omgaan met grondstoffen

Overal plastic tassen? In het naaiatelier van Swetterhage laten ze zien dat het duurzamer kan!

Zelfstandig en Groen Wassen bij Smaragd en Gelderhof

Bewoners van Smaragd en Gelderhof kunnen nu zelf hun was doen met oplosbare ecologische doekjes. Deze doekjes zijn goed voor het milieu en makkelijk in gebruik. Geen zware flessen of maatbekers meer nodig. Simpel, duurzaam en beter voor iedereen!

Goed idee?

Heb je zelf ook een goed Gemiva-voorbeeld van duurzaamheid. Laat het weten en mail je voorbeeld aan communicatie@gemiva-svg.nl

Duurzaamheid, dat doen we samen! Er is nog meer. Bekijk ook eens de informatie op Steffie. Steffie heeft een leuke kijk op gezond leven!