Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bakgroep Jottem

Onze producten

Ben je op zoek naar hartige of zoete lekkernijen, dan ben je bij Jottem aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat onder andere uit appeltaart, diverse cakes, hartige taarten, boterkoek en brownies.

Bestellen kan telefonisch (071 517 19 50). De bestelling haal je zelf bij ons af. Dat kan tijdens de openingstijden van maandag tot en met vrijdag, van 09.30 tot 16.00 uur.

Prijslijst

Bakgroep Jottem

De bakgroep van Jottem is een leer-en werkplek voor mensen met een beperking. In de bakkerij in Oegstgeest maken zij onder andere heerlijke taarten (appeltaart, hartige taart), walnotencakes, boterkoek en brownies op bestelling en voor verkoop in de winkel.

De kokers en bakkers

Jottem is een leer- en werkplek van Gemiva. Mensen met een beperking vinden hier de ruimte zich verder te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij. Door een beperking zijn ze niet in staat om betaald werk te doen. Bij Jottem krijgen zij onder begeleiding de kans hun talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien.

Wil je meer lezen over deze leer- en werkplek bij Gemiva, klik hier voor meer informatie.

Openingstijden en contact

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.30 tot 16.00 uur, ook voor het afhalen van een bestelling.

Gemiva

Gemiva is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. We ondersteunen iedereen die op eigen kracht (nog) niet zelfstandig kan meedoen in de samenleving. Voor mensen die – tijdelijk of langdurig - ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. We dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.

Behalve taart en koekjes maken doen we nog veel meer. Benieuwd? Neem een kijkje in de webwinkel van Gemiva.