Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bakkerij Hartig en Zoet

Bakkerij Hartig en Zoet in Gouda

De bakkerij is een leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de professionele bakkerij maken zij de heerlijkste producten en verkopen deze in de winkel of zijn online te bestellen.


De bakkers van Bakkerij Hartig en Zoet

Bakkerij Hartig en Zoet is een leer- en werkplek van Gemiva. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier de ruimte zich verder te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij. Door een beperking zijn ze (nog) niet in staat om betaald werk te doen. Werken bij Bakkerij Hartig en Zoet is daarvoor een goed alternatief. Onder begeleiding krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien. Twee gepensioneerde banketbakkers leren hen de kneepjes van het vak. Wil je meer lezen over deze leer- en werkplek bij Gemiva, klik hier voor meer informatie.

Bakkerij Hartig en Zoet in het nieuws

December 2022 in het Algemeen Dagblad

Ligging en locatie

Bakkerij Hartig en Zoet is gevestigd in een appartementencomplex in Gouda-West. Dagbesteding Bernardhof en Actief in de wijk zijn hier ook gevestigd op de eerste etage. Bakkerij Hartig en Zoet heeft een eigen entree aan de zijkant van het pand, bereikbaar via een trap. Mindervalide mensen kunnen de bakkerij bereiken via de entree van de Bernardhof.