Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leer- en werkbedrijf Bakkerij Hartig en Zoet

In het kort

Bakkerij Hartig en Zoet in Gouda is een leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de professionele bakkerij maken zij de heerlijkste producten en verkopen deze in de winkel.

Wie werken er bij leer- en werkbedrijf Bakkerij Hartig en Zoet

Medewerkers vinden hier de ruimte zich verder te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij. Door een beperking zijn ze (nog) niet in staat om betaald werk te doen. Werken bij Bakkerij Hartig en Zoet is daarvoor een goed alternatief. Lijkt het jou leuk om bij Bakkerij Hartig en Zoet te werken, meld je dan hier aan.

Begeleiding bij leer- en werkbedrijf Bakkerij Hartig en Zoet

Medewerkers werken zo zelfstandig mogelijk. Onder vaste begeleiding van een persoonlijk begeleider eventueel ondersteund door een vrijwilliger of stagiaire krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken en zich verder te ontplooien. We kijken naar de mogelijkheden van de medewerker en houden rekening met zijn of haar beperkingen. Als het nodig is, gebruiken we hulpmiddelen of aanpassingen.

Sfeerimpressie van Hartig & Zoet

Gebouw, omgeving en openingstijden

Bakkerij Hartig en Zoet is gevestigd in een appartementencomplex in Gouda-West. Dagbesteding Bernardhof en Actief in de wijk zijn hier ook gevestigd op de eerste etage. Klik hier voor meer informatie over Bernardhof. Bakkerij Hartig en Zoet heeft een eigen entree aan de zijkant van het pand, bereikbaar via een trap. Mindervalide mensen kunnen de bakkerij bereiken via de entree van de Bernardhof.

Openingstijden van het leer- en werkbedrijf is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 15.30 uur.

De locatiemanager is Marjan Nuyt. Voor vragen is zij bereikbaar via e-mail: marjan.nuyt@gemiva-svg.nl.

Ligging