Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Cadeau Lokaal

Cadeau Lokaal: cadeaus en meer

Laat je verrassen en loop eens binnen bij Cadeau Lokaal op het terrein van de Meelfabriek in Leiden. Bij ons kun je terecht voor zoete of hartige lekkernijen, cadeaus, interieurartikelen en meer. Cadeau Lokaal ligt op de route van de in Leiden zo bekende Singelpark wandeling. In de winkel vind je dan ook aanverwante producten, zoals bijvoorbeeld het kinderboek ‘Eefjes singelpark'. Loop eens binnen! Je vindt ons op Maalderijstraat 2.

De mensen van Cadeau Lokaal

Cadeau Lokaal is een leer- en werkplek van Gemiva voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen hier hun talenten ontdekken en zich verder ontwikkelen. Dit doen zij in de winkel én op andere plekken om en rondom het terrein van de Meelfabriek. Het team staat in de winkel klanten te woord, verkoopt en pakt in. Daarnaast werkt het team samen en mee met de verschillende ondernemers op het terrein, helpen ze met het onderhoud van het terrein en verzorgen ze lunches en doen andere catering’ klussen’, zoals bijvoorbeeld het maken van smoothies voor (onder andere) de mannen van de bouw op het terrein.

Cadeaus

Zoek je een origineel of gepersonaliseerd cadeau? Stap eens binnen bij Cadeau Lokaal! Je vindt hier onder meer handgemaakte producten van verschillende Gemiva locaties: keramiek en kaarsen van Uit de Kunst, kaarsen van Jottem, (steiger)houten spullen van Werkplaats Om de Hoek in Oud Ade, knuffeltjes van Zij aan Zij, diverse planten en zelf-kweekboxen De Kwekerij, schorten, kussens, tassen van naaiatelier Zip en heerlijke zeep uit zeepatelier van Spoorzicht. Ook vind je er Leidse producten van Leidse ondernemers. Samen met naailesatelier Kleurstof maken we tassen; ook deze zijn te koop bij Cadeau Lokaal.

Openingstijden

Cadeau lokaal is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 09.30 tot 16.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Ligging