Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Open sollicitatie

Kom werken bij Gemiva!

Wil je aan de slag bij Gemiva en heb je nog geen passende vacature gevonden? Verstuur dan een open sollicitatie!

We nemen contact met je op om je wensen te bespreken en kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Stuur je CV en Motivatiebrief mee met onderstaand formulier.

Samen maken we het verschil

Wil jij weten hoe het is om bij één van de beste zorgorganisaties te leren of te werken? Dan ben je bij Gemiva op de juiste plek! Hier werken we samen aan een zo goed mogelijk leven voor mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperking. We gebruiken onze expertise zodat cliënten zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit kan zijn in hun eigen woon- of werkomgeving, op school of op een van onze 250 locaties in Zuid Holland. We dragen bij aan een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.

Wat bieden wij?

Gemiva biedt medewerkers een mooi pakket arbeidsvoorwaarden, met primaire en uitstekende secundaire voorwaarden. Veel arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO Gehandicaptenzorg, maar we bieden ook aanvullende afspraken en regelingen.

Vakantiegeld en 13e maand
In mei krijg je een vakantietoeslag van 8%. Hiernaast ontvang je in december een eindejaarsuitkering (dertiende maand) van 8,33%)

Scholing

Je hebt als medewerker de mogelijkheid om scholing of een opleiding te volgen in eigen tijd met een financiële ondersteuning vanuit Gemiva.

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA)

Bij het meerkeuzesysteem kun je je arbeidsvoorwaardenpakket aanpassen aan je persoonlijke wensen en situatie. In de meeste gevallen krijg je een flink belastingvoordeel. Zo haal je meer uit je bruto-salaris.

Ons MKSA bestaat uit;

  • Fietsregeling;
  • Sportbijdrage;
  • Computer/tablet;
  • Extra vergoeding reiskosten (door je bruto eindejaarsuitkering in te ruilen voor een netto reiskostenvergoeding, houd je per saldo meer over;
  • (Ver)kopen uren / Balansverlof-uren;
  • Vergoeding contributie vakbond en/of beroepsvereniging;

Open sollicitatie

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)