Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Een schuiftafeltennistafel voor woonlocatie Karnemelksloot

Gerealiseerd door de Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor mensen met een beperking en helpt bij het starten met sporten of blijven sporten. Sinds kort staat in de gezamenlijke ruimte van woonlocatie Karnemelksloot - Gouda een schuiftafeltennistafel. De meeste bewoners kunnen door niet-aangeboren hersenletsel en/of een verstandelijke beperking niet naar een sportvereniging. Zij hadden bedacht dat een schuiftafeltennistafel zou zorgen voor beweging én voor veel gezelligheid en maakten hun wens kenbaar aan de Dirk Kuyt Foundation. Begeleider Rianne van Veen heeft zich sterk gemaakt voor deze aanvraag. De mensen bij de Dirk Kuyt Foundation gingen aan de slag met deze aanvraag. De bewoners zijn heel blij met de nieuwe aanwinst. Bewoner Karin van Dijk laat enthousiast weten: Ik wil altijd wel meer bewegen en schuiftafeltennis is iets wat we allemaal kunnen. Dus dan is de drempel ook veel lager om te gaan bewegen.”

Bekijk het filmpje hier.

Dankzij de Dirk Kuyt Foundation is de wens om met alle bewoners te bewegen en tegelijk sociaal contact te hebben uitgekomen. De bewoners van de woonlocatie Karnemelksloot zijn ontzettend blij met de nieuwe schuiftafeltennistafel.

#dirkkuytfoundation #maaktzichsterkvoorgemiva #maaktzichsterkvoorjou


Lees meer over de Dirk Kuyt Foundation