Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Feestelijke opening van Gemiva locatie Cadeau Lokaal op het terrein van de Meelfabriek

Feestelijke opening van Gemiva locatie Cadeau Lokaal op het terrein van de Meelfabriek

Op vrijdag 16 juni vond de officiële en feestelijke opening plaats van Cadeau Lokaal, de nieuwe winkel van Gemiva op het terrein van de Meelfabriek in Leiden. Cadeau Lokaal is gevestigd in het bruisende Riffellokaal, waar ondernemerschap en samenwerking centraal staan. De opening werd officieel verricht door Burgemeester Lenferink van de gemeente Leiden. Aansluitend werd er geproost op inclusie, samenwerken, handwerken en lerenwerken.

Cadeau Lokaal is een verrassende plek met een dito aanbod van onder andere zoete en hartige lekkernijen, cadeaus, interieurartikelen en meer. De winkel ligt op de route van de beroemde Singelpark wandeling in Leiden.

Wat Cadeau Lokaal echt bijzonder maakt, is het team van getalenteerde medewerkers. Als leer- en werkplek van Gemiva biedt Cadeau Lokaal mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. In de winkel verwelkomt het team klanten, verzorgt verkoopactiviteiten en verpakt cadeaus. Bovendien werken ze samen met andere ondernemers op het terrein van de Meelfabriek, helpen ze bij het terreinonderhoud en verzorgen ze lunches en andere cateringklussen, zoals het bereiden van smoothies voor de bouwvakkers op het terrein.

Hiske Faber, locatiemanager zegt: "We zijn enorm trots op de opening van Cadeau Lokaal. Deze winkel biedt niet alleen een prachtige selectie cadeauartikelen, maar ook een kans voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun vaardigheden te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de gemeenschap. We geloven in inclusiviteit en het benutten van het potentieel van iedereen, en Cadeau Lokaal is een tastbaar bewijs van die overtuiging."

Cadeau Lokaal nodigt iedereen uit om de winkel te bezoeken. Kom langs op Maalderijstraat 2 en ontdek het unieke aanbod!