Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Feestelijke opening van Gemiva woonlocatie Aves 2 in Den Haag

Op woensdag 29 november vond de officiële en feestelijke opening plaats van woonlocatie Aves 2. Aves 2 is een wooninitiatief van Gemiva voor jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een licht verstandelijke beperking.

De locatiemanager deelde een inspirerend verhaal over de opzet van Aves 2. Aansluitend werd het lint doorgeknipt door een van de bewoners en werd er geproost op de mooie appartementen, zelfstandigheid en inclusie.

Aves 2, gevestigd in het bruisende Avesstaete in Ypenburg, bestaat uit elf appartementen en een logeerplek voor jongvolwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een licht verstandelijke beperking die zelfstandig willen wonen met een beetje ondersteuning. Acht appartementen worden inmiddels bewoond.

Nine de Bruin, locatiemanager, zegt “Aves 2, een woonlocatie waar dromen van jongeren met niet-aangeboren hersenletsel of een licht verstandelijke beperking werkelijkheid worden en de volgende stap naar zelfstandigheid een prachtige realiteit wordt.”