Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gemiva neemt zorg over in KoZa-groep Middelharnis

Gemiva mag vanaf 26 augustus 2024 de zorg gaan verlenen aan kleuters in de KoZa-groep in Middelharnis. KoZa staat voor Kleuteronderwijs-Zorgarrangement. Wij zijn er trots op dat we hier mogen bijdragen aan vroege interventie en gespecialiseerde ondersteuning voor kinderen tussen 4 en 7 jaar die kampen met ontwikkelingsproblemen.

Overe KoZa-groep

De KoZa-groep is er voor jonge kinderen die naast onderwijs extra begeleiding nodig hebben. De basisscholen en de gemeente Goeree-Overflakkee hebben de handen ineengeslagen om deze kwetsbare (kleuter)groep dichtbij huis onderwijs te kunnen bieden. Bij deze groep leerlingen is vaak sprake van een (dreigende) ontwikkelingsstoornis. Daarom is ook ondersteuning gewenst in de opvoed- en omgevingssituatie. Op de KoZa krijgen deze leerlingen gelijktijdig zorg én onderwijs. Iedere dag is één leerkracht en één pedagogisch medewerker aanwezig, die de leerlingen helpen in hun ontwikkeling, hen te begeleiden en een programma op maat aanbieden.

Vacature: ambulant persoonlijk begeleider

Om ons team voor de KoZa-groep compleet te krijgen, zoeken we nog naar één ambulant persoonlijk begeleider / zorgcoach. Ken je een SKJ-geregistreerde professional voor wie dit een interessante baan is? Deel dan onze vacature.

Bekijk vacature