Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwe werkkleding voor Gemiva-cliënten op Recreatieoord Binnenmaas

Bres Accommodaties en Gemiva lanceerden op dinsdag 20 december 2022 nieuwe werkkleding voor de twee werk- en activiteitengroepen die Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland onderhouden. De in totaal 20 Gemiva-cliënten zorgen ervoor dat het buitenterrein van het Recreatieoord er netjes en verzorgd uitziet. Daar hoort ook goede en representatieve werkkleding bij. “Met deze kleding kunnen we nog harder werken”, reageert één van de cliënten bij de presentatie. “Wat een stoere werkkleding, nu ga ik ook een zwarte werkbroek kopen.”

Op de nieuwe werkkleding is de goede samenwerking tussen Bres Accommodaties en Gemiva zichtbaar in de beide logo’s. Dat zie je ook op het nieuwe gebouw dat werk- en activiteitengroep Buitenmaas sinds 2021 op het Recreatieoord heeft. Daar staat op de kopse kanten de slogan ’Samen voor elkaar’, naast de beide logo’s.
Met het uitreiken van deze nieuwe werkkleding aan de cliënten, sluiten Gemiva en Bres Accommodaties een mooi jaar af en kijken ze samen uit naar een mooi nieuw seizoen op het Recreatieoord.
De bedrijfskleding is geleverd door bedrijfskledingspecialist Kattenburg/Weenink.


Recreatieoord Binnenmaas

Recreatieoord Binnenmaas ligt vlakbij het dorpje Mijnsheerenland en is onderdeel van Bres Accommodaties. Het Recreatieoord heeft een openluchtzwembad, een speeltuin en attractiepark voor het hele gezin. Je kunt er moeiteloos een dagje doorbrengen, kinderfeestjes houden of een evenement organiseren.Al vanaf 2005 wordt het terrein van Recreatieoord Binnenmaas grotendeels onderhouden door in totaal 20 cliënten. Zij worden bij hun werkzaamheden begeleid door Michel Vigelius, Katarina Sakic, Jacqueline Riedijk en Shelly van Ree. Bres Accommodaties stuurt de werkzaamheden op Recreatieoord Binnenmaas aan. Een mooie samenwerking die zich richt op verbinding, samenzijn en een fijne dagactiviteit.


dagactiviteiten Gemiva

Buitenmaas en We Helpen zijn onderdelen van een breed palet aan dagactiviteiten die Gemiva in de Hoeksche Waard heeft voor (jong)volwassenen met een beperking. Naast deze dagbesteding voor volwassenen heeft Gemiva in de Hoeksche Waard een logeerhuis, kinderdagcentrum en woonlocaties. Ook ondersteunen wij kinderen en volwassenen in hun thuissituatie of op school/kinderdagverblijf of werk.


Bres Accommodaties

Bres Accommodaties exploiteert, onderhoudt en ondersteunt verschillende gemeentelijke panden in de Hoeksche Waard, waaronder sporthallen, dorpshuizen, zwembaden en het Recreatieoord Binnenmaas. Veel van deze accommodaties hebben een welzijnsfunctie: mensen komen naar deze accommodaties toe voor ontspanning, sport en spel en ontmoeting. De beschikbaarheid en kwaliteit van dit soort voorzieningen is essentieel als het gaat om de leefbaarheid van de Hoeksche Waard.