Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Radio Gemiva deelnemer van Dutch media Week 2023

Radio Gemiva draait dit jaar mee in het programma van Dutch Media Week. Op woensdag 4 oktober neemt het team bij Beeld en Geluid in Hilversum een podcast op in theaterzaal 2 van het mediamuseum. Publiek is hierbij van harte welkom.

De alweer achtste editie van Dutch Media Week vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 8 oktober. Dutch Media Week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op ons dagelijks leven. Samen met een groot aantal partners belicht, stimuleert en promoot Dutch media Week de ontwikkelingen en initiatieven in de Nederlandse media-industrie.

Podcastprogrammering
Dit jaar is er ook weer een doorlopende podcastprogrammering. Belangstellenden kunnen de hele week naar diverse podcasts luisteren, zowel live als on demand. Radio Gemiva draait het podcastpodium op woensdag 4 oktober, van 12.00 tot 14.00 uur. Het team van Radio Gemiva hoopt met de opname, die Podcastradio On Tour gaat heten, de toegankelijkheid van lezen en luisteren met behulp van audio te verbreden. In de podcast spreken de makers live met Janneke Bakker (Bibliotheekservice Passend Lezen), Esther Landesbergen (Koninklijke Visio), Zoë van de Kerkhof (Stadsdichter Leiden) en Hilde Schuemie (Gemiva – performer rap/spoken word met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)).

De podcast wordt op vrijdag 6 oktober vanaf 15.00 uur uitgezonden op Radio Gemiva. Daarna is deze terug te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en TuneIn. Ook wordt de podcast uitgezonden op de lokale omroepen Sleutelstad (Leiden) en Gouwestad (Gouda) en de internetradiostations Juraini Radio en Radio Bullet.