Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vernieuwing bij Symfonie en WerkSaam in Oud-Beijerland

Activiteitencentrum Symfonie in Oud-Beijerland wordt in de eerste maanden van 2024 grondig vernieuwd. Het activiteitencentrum voor mensen met een beperking sluit daarom tijdelijk zijn deuren. Cliënten werken in deze periode op en vanuit andere Gemiva-locaties in de regio. Sociale wijkwinkel WerkSaam is tijdens de verbouwing gesloten.

De verbouwing van Symfonie, gelegen aan de Ravelstraat 5, start op 27 december en is naar verwachting half maart afgerond.

Verbinding met de wijk

Het gebouw wordt vernieuwd en opnieuw ingedeeld om beter te voldoen aan het hedendaagse gebruik. De groepsruimtes worden groter en sociale wijkwinkel WerkSaam krijgt een prominenter plek bij de ingang van Symfonie. Locatiemanager Lia Zoeteman: “We hopen dat dit bijdraagt aan de laagdrempelige inloop die wij hier voor ogen hebben. Verbinding met de wijk is hier ons uitgangspunt. Mensen uit de buurt kunnen bij ons bijvoorbeeld terecht voor cadeaus, tweedehands kinderkleding, een kop koffie of thee en een praatje.”