Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Onze zorgbemiddelaars

De afdeling Zorgbemiddeling is er voor mensen met een beperking, hun ouders en/of andere betrokkenen. Iedereen die een zorgvraag heeft of informatie wil over de mogelijkheden van Gemiva, kan vrijblijvend een beroep op ons doen.

Neem direct contact met ons op via 088 205 24 00 (tussen half 9 en half 5).

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van mensen met een zorgvraag. Dit doen wij op de volgende manieren.


Geven van informatie

We helpen je aan de juiste informatie. Wij kijken bijvoorbeeld op welke locaties je terecht kunt voor passende ondersteuning. Of we vertellen met welke wet- en regelgeving je rekening moet houden.


Regelen van indicatieaanvraag

Voor ondersteuning heb je een indicatie of beschikking nodig. Als je deze nog niet hebt kunnen wij je adviseren over wat je moet doen om die te krijgen. Lees meer over indicatie of beschikking.

Aanmelden

Is er plek bij een van onze locaties? Dan regelen wij de aanmelding. Lees hier meer open plaatsen en wachttijden.

Heb je ondersteuning nodig? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel tussen half 9 en half 5 naar 088 205 24 00.