Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sponsor of doneer jij aan Schuttersvlucht?

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen? Overweeg dan om sponsor of donateur te worden van de tuin van de Gemiva woonlocatie Schuttersvlucht. Dit kan eenvoudig door middel van een Tikkie.

Doneren voor de tuin van Schuttersvlucht
Schuttersvlucht

Help ons de tuin te vullen

De nieuwe woonlocatie Schuttersvlucht in Schoonhoven is in aanbouw. De nieuwbouw van 33 studio's is in volle gang. De verwachting is dat eind 2024 de bewoners kunnen intrekken in hun nieuwe studio. Alleen is er dan nog niets gebeurd met de tuin. Daarvoor zoeken we sponsors en donateurs.

Als sponsor van de tuin kun je een directe en positieve impact hebben op het leven van de bewoners. Jouw steun stelt ons in staat de tuin te ontwikkelen, waardoor we een inspirerende omgeving kunnen creëren waar onze bewoners zich kunnen ontspannen.

Denk hierbij aan:

  • Bankje met een bordje met jouw logo;
  • Overkapping met een bordje met jouw logo;
  • Gedeelte van de aanleg van de tuin met een bordje met jouw logo;
  • Trampoline met een bordje met jouw logo;
  • Schommelstoel met een bordje met jouw logo.

Voordelen van sponsoring voor jou:

  • Zichtbaarheid en erkenning. Als sponsor wordt je bedrijfsnaam en/of logo prominent weergegeven op onze locatie en via onze communicatiekanalen. Je krijgt erkenning als gewaardeerde partner die bijdraagt aan het leven van mensen met een beperking.
  • Maatschappelijke betrokkenheid. Door onze tuin te sponsoren, laat je zien dat jouw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt en zich inzet voor de lokale gemeenschap.
"Alvast hartelijk dank voor de hulp!" - bewoners van Schuttersvlucht

Situatie tuin

Op de plattegrond zie je de situatie van het pand dat gebouwd wordt en de tuin die nog moet worden aangelegd.

situatie tuin Schuttersvlucht

Meer informatie

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van sponsoring te bespreken. Je kunt bellen met Ilonka Nobel op 06 52 43 34 22 of mailen naar schuttersvlucht@gemiva-svg.nl. Wil je meer weten over deze locatie?
Kijk dan op Schuttersvlucht.