Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Lotgenotencontact

Waar kan ik terecht?

Gemiva organiseert op verschillende plaatsen in Zuid-Holland bijeenkomsten voor mensen met hersenletsel. Je kunt elkaar daar in een rustige omgeving ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Hoeksche Waard (Puttershoek)

Bakkie doen in Puttershoek 

Heb jij niet-aangeboren hersenletsel? Heb je zin in gezelligheid? Vind je het fijn om mensen te ontmoeten aan wie je niet uit hoeft te leggen hoe het is om hersenletsel te hebben? Kom dan eens een bakkie doen in De Vlier Puttershoek. Daar organiseren we één keer in de maand een koffieochtend voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die in de Hoeksche Waard wonen.

Meer informatie

Leiden

Ontmoetingsgroep 

Tijdens de ontmoetingsgroep is er tijd om met elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen. Je kunt je partner of mantelzorger meevragen, omdat er voor hen ook ruimte is om met lotgenoten hierover te praten. De vrijblijvende inloop koffiemomenten zijn er elke eerste dinsdag van de maand van 10.00-12.00 uur.

Naaldwijk

NAH-club

Gemiva biedt in Naaldwijk op iedere maandag, van 13.30 tot 15.30 uur, ruimte aan volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) middels de NAH-club. Het is een plek om:

  • activiteiten te ondernemen;
  • anderen te ontmoeten;
  • je verhaal te vertellen;
  • vragen te stellen, bijvoorbeeld over passende ondersteuning.

De maandagmiddagen worden ingevuld naar vraag en behoeften van de aanwezigen. Er zijn ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals op het gebied van NAH aanwezig.

Wanneer en waar?

Iedere maandag, van 13.30 tot 15.30 uur Hastastraat 5 2672 HC Naaldwijk (De locatie is rolstoeltoegankelijk)

Meer informatie?

NAH zwemmen

Gemiva biedt in samenwerking met Hersenstichting Nederland, om de week op donderdag van 11.00 - 12.00 uur, in Naaldwijk gelegenheid aan volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) om te zwemmen.

Rotterdam

NAH-café De Breinbrouwerij"

Een gezellige avond uit voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun naasten.

Kom eens langs in De Breinbrouwerij! Het NAH-café en muziekavond De Breinbrouwerij is er voor alle mensen met niet-aangeboren hersenaandoeningen, maar ook voor hun naasten. Het is een gezellige avond met muziek, ontmoeting, informatie, een drankje en activiteiten. Het NAH-café en muziekavond De Breinbrouwerij wordt georganiseerd door Gemiva en Laurens. NAH-café De Breinbrouwerij Iedere vierde vrijdag van de maand wordt het NAH-café De Breinbrouwerij georganiseerd. Het is een gezellige avond met een gevarieerd programma in een sfeervolle en rustige omgeving. We zijn geopend van 19.00 uur tot 22.00 uur. De entree, koffie en thee is gratis. Drankjes zijn voor eigen rekening. Denk zelf aan: - eigen vervoer - hulp indien je zorgafhankelijk bent Locatie Gemiva de Ibis Hollandse Tuin 294 3078 EE Rotterdam

Zoetermeer en buitengebieden

Jonge moeders met NAH

Ben jij een jonge moeder die te maken heeft met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Voel je welkom bij onze bijeenkomsten, waar we samen ervaringen delen, tips uitwisselen en elkaar steunen.

Wie?

Wij zijn ervaringsdeskundigen en vinden hier steun en begrip bij anderen die dezelfde obstakels tegenkomen in het leven als moeder met NAH. Van het balanceren van relaties en kinderen tot het omgaan met dagelijkse uitdagingen.

Wat?

Onze groep is klein en intiem en bestaat uit maximaal 6 deelnemers. We zien elkaar één keer per maand op vrijdag, van 10.00 tot 11.00 uur. Onze bijeenkomsten zijn gevuld met activiteiten die ons helpen om zowel lichaam als geest te versterken. Van yoga en workshops tot lekkere wandelingen. Hier vinden we manieren om onze frustraties te uiten en onze kracht te herontdekken. Tijdens onze bijeenkomsten wordt veel gelachen maar ook gehuild.

Contact

Wil je meer weten of je aanmelden? Neem contact op met Olena van Kollenburg via 06-114 78 180.