Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ambulante Dienst Jeugd Holland Rijnland

Vandaag krijgt jouw zoon ondersteuning op de peuterspeelzaal. Hij kan soms ongeduldig zijn en dan andere kindjes gaan slaan. We gaan kijken hoe we dit gedrag positief kunnen ombuigen. Wat gebeurt er precies? Hoe kunnen we jouw kindje het beste helpen? Daar gaan we mee aan de slag.

Sfeerimpressie

Begeleiding

Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning:

  • Praktisch Pedagogische Gezinsondersteuning (PPG)
  • Ondersteuning in peuterspeelzalen
  • Ondersteuning in kinderdagverblijven
  • Ondersteuning op school

De invulling van onze begeleiding verschilt. Dit hangt af van de mogelijkheden en vragen van het kind. Maar ook van het gezin en van de school, de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. Sommige kinderen hebben ook autisme of een gedrags- of psychiatrische stoornis. De ondersteuning vindt thuis in het gezin, op de peuterspeelzaal, op het kinderdagverblijf of op school plaats.

De ambulante dienst kan ook opvoedondersteuning geven aan ouders die zelf een beperking hebben.

Ligging kantoor

Hulp nodig bij het vinden van geschikte ondersteuning?

Heb je vragen over deze Ambulante Dienst? Wil je de verschillende mogelijkheden binnen Gemiva bespreken of wil je meer weten over de financiering en wachttijden? Onze zorgbemiddelaars denken graag met jou mee.

Neem contact op