Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bij Tante Agaath

Je loopt Bij Tante Agaath binnen en de geur van koffie en verse appeltaart komt je tegemoet. Bij de deur staat je begeleider. Jullie begroeten elkaar met een high five en je loopt enthousiast door naar het atelier. Gister heb je gewerkt in de koffiezaak. Vandaag ga je aan de slag met het maken van cadeauartikelen voor de winkelverkoop. Je hebt enorm veel zin in deze dag en je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten met een glimlach de deur uitlopen.

Sfeerimpressie

Voor wie?

Bij Tante Agaath is een werkplek voor volwassenen met een verstandelijke beperking en soms met psychiatrische beperkingen. Zij hebben behoefte aan regulier werk, maar zijn hiertoe (nog) niet in staat. Met ondersteuning van de begeleiding, ervaren zij hoe het is om in de koffiezaak en cadeauwinkel met atelier te werken.

Werkzaamheden

Als onderdeel van het team van Bij Tante Agaath voer je verschillende werkzaamheden uit. Achter in de winkel is een atelier waar je producten kan maken voor de verkoop in de winkel. Denk hierbij aan kaarsen, sieraden, cadeautjes en woonaccessoires. Ook sta je in de winkel voor het verkopen van cadeauartikelen aan klanten. In de koffiezaak komen gasten lunchen, koffie, thee of een frisdrank drinken. Wanneer je in de koffiezaak werkt, bedien je gasten of ben je bezig met de voorbereidingen van de consumpties in de keuken achter de winkel.

Bij Tante Agaath is ook een Homerrpunt, een duurzame pakketdienst waar je pakketjes rechtstreeks naartoe kunt sturen of wegbrengen. Hiervoor kun je ook werkzaamheden doen. Met zo veel keuze aan werkzaamheden, zit er ongetwijfeld iets leuks tussen voor jou. Kom je ook werken Bij Tante Agaath?

Begeleiding

De begeleiding is erop gericht dat je zo zelfstandig mogelijk werkt. Er is een vast team aan begeleiders. Ook heb je jouw persoonlijk begeleider. Samen maak je jouw ondersteuningsplan. Hierin staan jouw doelen en wat je wil en kan leren. De begeleider staat naast jou en we werken samen aan het ontwikkelen van jouw zelfstandigheid. Het kan zijn dat er op de locatie ook leerlingen, stagiaires en vrijwilligers meewerken.

Gebouw en ligging

Bij Tante Agaath is gevestigd aan de rand van het centrum van Rockanje. De cadeauwinkel met zelfgemaakte producten en pakketservice is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. De koffiezaak beschikt over een buitenterras, een kinderhoekje en toiletten. De koffiezaak is open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur. Het pand is ook buiten openingstijden beschikbaar voor vergaderingen en workshops.