Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

D'n Duyt

In het kort

D’n Duyt in Middelharnis is een activiteitencentrum voor volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Zij wonen bij hun ouders of familie thuis of in een woonlocatie.

Sfeerimpressie van D'n Duyt

Activiteiten

Verdeeld over drie ruimtes zijn er voor de cliënten diverse activiteiten. De cliënten nemen volgens een persoonlijk rooster deel aan de activiteiten die aansluiten bij hun interesse en/of zorgvraag.

Begeleiding

Bij D’n Duyt werken (persoonlijk) begeleiders. De persoonlijk begeleider is het eerste aanspreekpunt voor de cliënten en familie. Er werken ook stagiaires en leerlingen. Daarnaast zijn er vrijwilligers, die een deel van hun vrije tijd inzetten voor de cliënten. De locatiemanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Gebouw en omgeving

D’n Duyt is gevestigd aan de rand van het centrum in Middelharnis. Het gebouw heeft drie groepsruimtes, een gymzaal en een snoezelruimte. In het gebouw is ook kinderdagcentrum De Regenboog voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking van Gemiva gevestigd. Ook is er in het gebouw een school voor zeer moeilijk lerende kinderen (zml) gevestigd, De Ark.

Ligging