Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Domino

Theatergroep Domino

Theatergroep Domino bestaat uit 26 acteurs en actrices met een beperking, en twee regisseurs/begeleiders. De groep traint drie dagen in de week en treedt regelmatig op. Domino maakt gemiddeld één grote productie per jaar, soms twee. De voorstellingen steunen op een combinatie van humor en drama.


Sfeerimpressie van Domino

Samenwerking

De laatste jaren werkt Domino veel samen met componisten en muzikanten. Verder wordt er 'op maat' opgetreden bij huwelijken en partijen, openingen, congressen en andere gelegenheden.

Theatergroep Domino repeteert in Scheltema in Leiden. Deze voormalige dekenfabriek is nu een cultureel centrum waar veel te beleven valt. Theatergroep Domino is voor een relatief klein bedrag te boeken voor bedrijfsuitjes, bruiloften & partijen en andere gelegenheden.

Dinsdag

Dit is een vierde Dominodag voor instromers, stagiaires en voor mensen die van carrière switchen. Ook is de dinsdag er voor zelfvertouwen workshops, waarbij cliënten een bepaalde periode via spel steviger in de schoenen komen te staan.Vanuit de dinsdaggroep kun je mettertijd doorstromen naar de optreedgroep van woensdag, donderdag en vrijdag. De dinsdaggroep geeft (wel) regelmatig presentaties.

Domino boeken

Een bruiloft, businessmeeting, teambuilding, verjaardagsfeest of andere feestelijke aangelegenheid? Domino komt naar je toe! Met een act of volledige theatervoorstelling maken wij van je bijeenkomst een bijzondere gelegenheid. In overleg kunnen wij de voorstelling aanpassen aan de boodschap die je wilt uitdragen naar jouw bezoekers.

We hebben niet veel meer nodig dan een ruimte (hoeft niet heel groot te zijn) en publiek dat openstaat voor een bijzondere ervaring waar zij nog lang uit kan putten.

De kosten hangen af van je wensen. Een simpele 'openingsact' kunnen wij al verzorgen voor een klein bedrag. Kortom: mogelijkheden te over. Schroom niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.Scheltema-arrangement

Ook een privé-voorstelling bij Scheltema Leiden in combinatie met een diner of lunch behoort tot de mogelijkheden.Reserveren of meer informatie? Neem gerust contact op via e-mailadres: domino.scheltema@gemiva-svg.nl of bel naar 06 50 47 07 79 (woensdag, donderdag of vrijdag)

Ligging