Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gemivaria Strijen

In het kort

Gemivaria is een cadeau- en kopieerwinkel van Gemiva in Strijen. Bij Gemivaria werken dagelijks ongeveer 15 mensen met een verstandelijke beperking.
Zij werken er in voltijd of combineren deze werkzaamheden met werk in één van de andere locaties van dagbesteding Hoeksche Waard. Gemivaria verkoopt producten die gemaakt zijn door cliënten uit de activiteitencentra in de regio of uit het eigen Gemivaria-atelier . Doordat de producten ambachtelijk worden vervaardigd, zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit.

In opdracht

De cliënten richten zich ook op administratief werk, in opdracht van particulieren en instellingen. Ze maken bijvoorbeeld clubbladen, vernietigen documenten en verpakken mailingen. Daarnaast verrichten ze creatieve activiteiten, zoals het ontwerpen van posters, wenskaarten of uitnodigingen.

Begeleiding

De cliënten van Gemivaria krijgen bij hun werk ondersteuning van een team vaste begeleiders. Ook vrijwilligers, leerlingen en stagiaires kunnen in gemivaria werken.

Gebouw en omgeving

Gemivaria bevindt zich midden in de enige winkelstraat van Strijen en bestaat uit drie ruimtes: een winkelgedeelte voor de verkoop, een ruimte voor kopieerwerk en een atelier waar producten worden gemaakt. Gemivaria is geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ligging