Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hart van Agaath

In het kort

Activiteitencentrum Hart van Agaath in de gemeente Oostvoorne biedt werk- en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking al dan niet met bijkomende problematiek (gedrags- en/of psychiatrische problematiek).

Activiteiten

In de drie voornamelijk ambachtelijke activiteitengroepen werken ongeveer 22 cliënten. De verschillende activiteitengroepen hebben elk hun eigen karakter, producten en werkvormen.

Hart van Agaath is ook een Homerrpunt, een duurzame pakketdienst waar je pakketjes rechtstreeks naartoe kunt sturen of wegbrengen. Hiervoor kun je ook werkzaamheden doen.

Begeleiding

Bij Hart van Agaath werk je naar eigen tempo en kunnen. Er zijn meerdere begeleiders per dag. Ook heb je jouw persoonlijk begeleider. Samen maak je jouw ondersteuningsplan. Hierin staan jouw doelen en wat je wil en kan leren. De begeleider staat naast jou en we werken samen aan jouw ontwikkeling.

Gebouw en omgeving

Aan de rand van het duingebied ligt het Hart van Agaath. De prachtige groene omgeving straalt rust en ruimte uit.