Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Multatulilaan

In het kort

De Multatulilaan is een woonlocatie in een complex in Voorschoten. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking. De bewoners wonen individueel in appartementen en ontmoeten elkaar in het Trefpunt.

Op de Multatulilaan wonen 14 cliënten met een verstandelijke beperking verdeeld over 14 appartementen. Dit zijn volwassen cliënten. De zorgbehoefte is ook verschillend. De cliënten wonen individueel, maar vinden het wel leuk om dingen met elkaar te doen, zoals bij elkaar op bezoek voor een kopje koffie, televisie kijken of samen eten. Er worden regelmatig samen activiteiten ondernomen.

Begeleiding

Het team dat werkzaam is op de Multatulilaan bestaat uit persoonlijk begeleiders, begeleiders, een medewerker van het trefpunt, een administratief medewerkster en een locatiemanager. Vanuit de regio is er ondersteuning van een gedragsdeskundige en een praktijkbegeleidster. Er is 24-uurs begeleiding aanwezig, 's nachts is er een slaapdienst. Deze slaapdienst is tevens bereikbaar voor cliënten in het naastgelegen appartementencomplex aan de Annie M.G. Schmidtlaan.

Trefpunt

In het Trefpunt van de Multatulilaan ontmoeten de bewoners elkaar. Ook kunnen zij hier als zij dat willen een avondmaaltijd krijgen.
Het Trefpunt is tussen 16.00 en 17.00 uur open. Dan kunnen cliënten koffie of thee drinken als zij thuiskomen van werk of dagbesteding. Rond 17.30 uur kunnen de cliënten in het Trefpunt eten. 's Avonds rond 20.30 uur kunnen cliënten er samen iets drinken.

Gebouw en omgeving

De appartementen van de Multatulilaan te Voorschoten bevinden zich op de eerste etage van het appartementencomplex 'Oleander', in de nieuwe Krimwijk. Het is nieuwbouw en begin 2012 opgeleverd. Het complex heeft een lift en is rolstoelvriendelijk. De cliënten wonen individueel in hun appartement en kunnen gebruik maken van het trefpunt dat zich ook op de eerste etage bevindt.

De Multatulilaan is prima met openbaar vervoer te bereiken, bus 45 of 5. Het centrum ligt op ongeveer 15 minuten lopen. Vlakbij de Multatulilaan is het recreatiegebied 'De Vlietlanden' te vinden waar je kunt wandelen, fietsen en zwemmen.

Ligging