Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schuttersvlucht

Wonen in de prachtige zilverstad Schoonhoven, dat kan straks in deze woonlocatie aan de Schuttersvlucht. Je hebt een eigen studio met zorg en ondersteuning die je nodig hebt. Je woont middenin Schoonhoven, aan de dijk, vlak bij winkels en andere voorzieningen.

De bouw van deze locatie is in volle gang. De opening staat gepland aan het einde van 2024. Tegen die tijd verhuizen bewoners vanuit de woonlocatie Zonnedauw en Waterviolier, ook locaties van Gemiva, naar Schuttersvlucht.

Schuttersvlucht

Sponsor jij de tuin van Schuttersvlucht?

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen? Overweeg dan om sponsor of donateur te worden van de tuin van woonlocatie Schuttersvlucht.

Sponsor of doneer

Voor wie?

De studio's aan de Schuttersvlucht zijn er voor volwassenen met een vorm van autisme, moeilijk verstaanbaar gedrag en/of een meervoudige beperking. Ook de ouder wordende bewoner kan hier goed wonen. Een aantal bewoners gebruikt een rolstoel of rollator. Naast een verstandelijke beperking kan dementie bij de ouder wordende bewoner voorkomen.

Begeleiding

Er zal 24 uur per dag begeleiding aanwezig zijn met 's nachts een slaapdienst. Die kan in geval van nood helpen. Je krijgt ondersteuning op maat. We maken daarover afspraken. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan.

Gebouw en ligging

Het gebouw oogt vriendelijk en voldoet aan alle hedendaagse eisen van een moderne woonlocatie.

Er zijn 33 studio's in het gebouw. Iedere bewoner heeft een eigen studio met deurbel en brievenbus. De studio bestaat uit een woon- en slaapgedeelte, sanitaire ruimte met een eigen toilet, wastafel en douche. Er zijn ontmoetingsruimtes waar je gezellig samen kunt eten. Het gebouw staat middenin Schoonhoven aan de dijk, vlak bij winkels en andere voorzieningen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte locatie voor jou?

Heb je vragen over deze of een andere locatie? Wil je de verschillende mogelijkheden binnen Gemiva bespreken of wil je meer weten over de financiering en wachttijden? Onze zorgbemiddelaars denken graag met jou mee.

Neem contact op