Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sport@Gading

In het kort

Sport@Gading is een sportlocatie onder hetzelfde dak als sport- en recreatiecentrum De Does in Leiderdorp. In deze locatie kunnen mensen met een lichamelijke handicap of niet-aangeboren hersenletsel terecht om te sporten.

Mensen vanaf 18 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), een aan het centrale zenuwstelsel gerelateerde ziekte (zoals de Ziekte van Parkinson of MS) en/of een lichamelijke handicap kunnen terecht bij Sport@Gading. Per dag bezoeken 20 cliënten het centrum.

Begeleiding

Sport@Gading heeft een professioneel, enthousiast team van begeleiders, persoonlijk begeleiders, vrijwilligers en stagiaires. De begeleiders zijn gediplomeerd in het werken met de doelgroep en hebben gedegen kennis en ervaring in het geven van sport en fitness in het bijzonder.

Naast zwemmen en fitnessen kun je in het centrum bewegingslessen volgen en spieroefeningen doen. Ook vinden er sport- & spelactiviteiten plaats, zoals badminton. Vanzelfsprekend zijn de sportactiviteiten aangepast aan ieders niveau en mogelijkheden. In de algemene ruimtes vinden andere activiteiten plaats, zoals computerles en creatieve werkzaamheden.

Gebouw en omgeving

Het sportcentrum heeft de beschikking over een kleedruimte, een ruime fitnesszaal met de nieuwste apparatuur en algemene ruimtes. Ook maakt de locatie gebruik van het zwembad De Does dat zich bevindt in hetzelfde gebouw.
Op maandag, woensdag en vrijdag is Sport@Gading geopend van 9.30 tot 16.30 uur.
Op donderdag wordt er van 9:30 tot 16:30 uur gesport in de sporthal van de Does.

Liggng