Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

`t Getij

In het kort

Bij woonlocatie ’t Getij wonen mensen met een lichamelijke beperking, een verstandelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Woonlocatie ‘t Getij biedt de mogelijkheid om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Voor een aantal gezamenlijke activiteiten, zoals de maaltijden en het contact met andere cliënten, kunnen zij terecht in een trefpunt, vlakbij de appartementen. Een aantal cliënten maakt gebruik van de dagbesteding van Serviceteam Ebbe en Vloed van Gemiva op de begane grond van het zorgcentrum.

Sfeerimpressie van 't Getij

Begeleiding

De cliënten bij ‘t Getij kunnen 24 uur per dag een beroep doen op begeleiders. In de woonlocatie kunnen ook leerlingen, stagiaires en vrijwilligers actief zijn. Er is veel aandacht voor vakdeskundigheid van het team. Regelmatig is er scholing en training.

Gebouw en omgeving

’t Getij is gevestigd in zorgcentrum Ebbe en Vloed in Oude-Tonge en bestaat uit twee woongroepen. De groep op de begane grond bestaat uit zes appartementen voor mensen met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking. De woongroep op de eerste verdieping bestaat uit veertien appartementen. Hier wonen mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De appartementen hebben ieder een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een keukenblok.

Woonlocatie ‘t Getij ligt landelijk vlakbij de ontsluitingsweg van het dorp en het busstation van Oude-Tonge. Het winkelcentrum is op loopafstand. Het gezellige dorp ligt op eiland Goeree Overflakkee tussen het Haringvliet en het Grevelingenmeer.

Ligging