Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Woonlocatie Hans Vonkstraat

Je loopt de woonlocatie binnen en begroet je buurvrouw. Samen met de andere bewoners drink je een kop koffie in de gezamenlijke binnentuin. Hierna ga je naar je eigen appartement om nog even tot rust te komen. Later op de dag ga je met een paar andere bewoners naar het, in de buurt gelegen, activiteitencentrum Gading. Je hebt ontzettend veel zin in deze dag.

In het kort

Woonlocatie Hans Vonkstraat biedt woonruimte, begeleiding en persoonlijke verzorging voor volwassenen en ouderen met verschillende beperkingen. Je ontvangt begeleiding en zorg die zijn afgestemd op jouw eigen ondersteuningsplan. Voor activiteiten buiten de deur kan je terecht bij activiteitencentrum Gading, dat niet ver weg is van de woonlocatie.

Voor wie?

De woningen zijn voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. De cliënten die er wonen hebben een leeftijd van tussen de 36 en de 76 jaar.

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het aanvragen? Stel je hulpvraag! Wij helpen je graag.

Meld je aan

Begeleiding

De woonlocatie heeft een begeleidingsteam dat bestaat uit:

  • Een locatiemanager
  • Een gedragsdeskundige
  • (Persoonlijk)begeleiders
  • Facilitaire medewerkers
  • Vrijwilliger

Daarnaast krijgt het team ondersteuning van 2 leerlingen en stagiaires. Elke cliënt heeft een persoonlijk begeleider. De focus van de begeleiding en de zorg ligt op het versterken van de zelfstandigheid en eigen regie van de cliënt.

Op de woonlocatie zijn er 24 uur per dag begeleiders aanwezig die steun en zorg bieden. De geboden ondersteuning is op afspraak en op afroep. Samen met je begeleider maak je afspraken hierover die zijn vastgelegd in je ondersteuningsplan.

Gebouw en ligging

Woonlocatie Hans Vonkstraat is een volledig gerenoveerd pand. Er zijn 20 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen en 1 logeerplek. Elke bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en badkamer. De appartementen op de begane grond hebben een terras. Op de bovenste verdiepingen hebben de appartementen een balkon. Ook is er een gezamenlijke binnentuin.

Elke avond serveert de kok warme maaltijden. Je kan je maaltijd eten in je eigen appartement of in de centrale ruimte. Wil je er even op uit? Het winkelcentrum en activiteitencentrum Gading zijn in de buurt.