Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zwartbontweide 10 en 12

In het kort

Zwartbontweide 10 en 12 zijn 2 woningen op het terrein van Swetterhage in Zoeterwoude. In elke woning wonen ouderen met een ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben sommigen ook een lichamelijke beperking. Daardoor zitten zij de hele dag of soms in een rolstoel. Er is de hele dag begeleiding. Sommige cliënten kunnen praten, anderen niet en het is er altijd heel gezellig.

Begeleiding

Het team is de hele dag aanwezig en bestaat een locatiemanager, persoonlijk begeleiders, begeleiders, leerlingen en iemand die de administratie doet. Daarnaast werken er invalkrachten, stagiaires en vrijwilligers.

Gebouw en omgeving

Zwartbontweide 10 en 12 zijn op de 1e verdieping van het gebouw. Op de begane grond is een activiteitencentrum. Je kunt met een trap en een lift bij de woningen komen. Elke woning heeft een woonkamer. Tussen die woonkamers is een deur. Daardoor zijn de woonkamers met elkaar verbonden. Elke huiskamer heeft een dakterras. Daar kan je de tuin, de vijver en de weilanden zien. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer met een douche en wc.

Ligging