Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Feestelijk start van de nieuwe woonlocatie Schuttersvlucht op 29 juni 2023

Op donderdag 29 juni vond de feestelijke start plaats van de nieuwe woonlocatie Schuttersvlucht in Schoonhoven.

Marjolijne Lewis, bestuurder van Gemiva, opende de feestelijke gebeurtenis met een inspirerend woord. “Het is van groot belang dat we hier samen zijn”, zei Marjolijne. “Het heeft lang geduurd voordat we aan dit project begonnen, en nu is het eindelijk zover: de bouw is gestart!”

De aanwezigen waren daarna getuige van een bijzonder moment: de onthulling van het bouwbord door wethouder Bultman van de gemeente Krimpenerwaard en toekomstige bewoner Wim.

Historisch straatnaambord

Het evenement werd afgesloten met een feestelijke toost. Tijdens het informele samenzijn met een taartje en drankje werd locatiemanager Arjanne den Hollander bijzonder verrast door een bewoonster van de nabijgelegen Montignylaan. Zij overhandigde een historisch straatnaambord van Schuttersvlucht als een warm welkomstgeschenk. "Hoe mooi is het dat Schuttersvlucht terugkomt en in ere wordt hersteld, en dat jullie daar als bewoners mogen gaan wonen", zei de bewoonster. "Namens de bewoners van De Montignylaan heb ik deze attentie om jullie te mogen verwelkomen." Het straatnaambord zal een prominente plek krijgen in de toekomstige woonlocatie, als symbool van verbondenheid.

De locatie zal 33 studio’s huisvesten en dient als nieuwe thuis voor bewoners van de woonlocatie Zonnedauw en Waterviolier, beide locaties ook in Schoonhoven.

De locatie zal naar verwachting eind 2024 haar deuren openen.

De bouw van Schuttersvlucht is nu officieel begonnen. Gemiva kijkt uit naar een voorspoedige voortgang. De voortgang van de bouw is te volgen via de Facebook-pagina van Schuttersvlucht. Meer informatie over de woonlocatie Schuttersvlucht vind je op onze locatiepagina.

historisch naambord