Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Geslaagde Zomerborrel voor Jonge Medewerkers van YounGemiva

Op 6 juni vond de allereerste zomerborrel van YounGemiva plaats. Het doel? Gewoon gezellig samenkomen, genieten van een drankje en de zomerse zon. En het weer werkte perfect mee, waardoor de sfeer echt zomers was.

De zomerborrel werd gehouden in de Kas en Tuin Swetterhage, waar de catering uitstekend voor ons verzorgd was. We werden flink in de watten gelegd!Wij, van YounGemiva, vonden het geweldig om zoveel jonge medewerkers te zien en te spreken. Onder het genot van een drankje en een potje Jenga leerden we elkaar beter kennen. Elk Jenga-blokje had een eigen stelling, zoals: "Ben jij een koffer- of rugzak-type op vakantie?"

“Het is fantastisch om elkaar tijdens zo'n borrel beter te leren kennen en te inspireren. Je ontdekt zoveel meer binnen de organisatie.”


Hoewel de zomerborrel bedoeld was voor medewerkers onder de 30, hebben we toch enkele 'indringers' gespot. Misschien hadden we hen ook uitgenodigd 😉.Tijdens de borrel deelde Griet, oprichtster van YounGemiva, haar verhaal over de oprichting en benadrukte ze de belangrijke rol van jonge medewerkers binnen de organisatie. Ook Marjolijn en Hans waren van de partij en genoten gezellig mee.Heb je de borrel gemist? Geen zorgen! De volgende borrel staat al gepland op 14 november. Zorg dat je erbij bent!