Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nieuwe samenwerking helpt jongeren in Den Haag

In Den Haag hebben Centrum Siena, Middin en Gemiva de handen ineengeslagen om jongeren met een beperking beter te helpen. Deze samenwerking is gericht op jongeren vanaf 17 jaar die te maken hebben met autisme, een lichamelijke of licht verstandelijke beperking, long covid, niet-aangeboren hersenletsel (nah), chronische vermoeidheid of andere aandoeningen.

Jongeren die zich willen ontwikkelen richting onderwijs, werk of andere levensdoelen hebben voordeel van deze gezamenlijke aanpak.

Samen voor jongeren

Door de samenwerking tussen Centrum Siena, Middin en Gemiva krijgen jongeren toegang tot verschillende ondersteuningsmogelijkheden. Dit gaat om gespecialiseerde zorg en begeleiding door deskundigen die bekend zijn met de beperkingen waarmee deze jongeren te maken hebben. Het doel is een gezamenlijke aanpak voor kennisuitwisseling en communicatie tussen de partijen.

Meer informatie op de websites

Kijk voor meer informatie op de websites van Middin, Centrum Siena en Gemiva. Wanneer jongeren zich aanmelden, verwijzen deze organisaties wanneer dit nodig is naar elkaar, zodat jongeren altijd op de meest passende plek geholpen worden. Ongeacht bij welke partij zij zich aanmelden.