Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Annie M.G. Schmidtlaan

In het kort

In de appartementen aan de Annie M.G. Schmidtlaan in Voorschoten wonen volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij zijn grotendeels zelfstandig en krijgen individuele begeleiding.

De meeste cliënten van deze locatie zijn overdag aan het werk, hebben dagbesteding, nemen deel aan het thuiszittersproject of vermaken zich thuis. Zij zijn grotendeels zelfstandig en krijgen individuele begeleiding. Er wordt vooral uitgegaan van eigen regie van de cliënten.

Begeleiding

Op de locatie werken persoonlijk begeleiders, begeleiders en stagiaires. De locatiemanager heeft de leiding. 's Middags is er, voor wie dat wil, koffie en thee in het gezamenlijke trefpunt. Cliënten kunnen ook mee eten in het trefpunt en daarna koffiedrinken.

Omdat er op de Annie M.G. Schmidtlaan geen 24-uurs begeleiding is, kunnen cliënten, indien nodig, de naastgelegen locatie Multatulilaan bellen.

Gebouw en omgeving

Het appartementencomplex Annie M.G. Schmidtlaan ligt midden in de nieuwbouwwijk Krimwijk in Voorschoten. Deze markante, waterrijke wijk met fraaie architectuur is gebouwd in Jugendstil-stijl. In de architectuur van het appartementencomplex zijn de zwierige en romantische stijlelementen ook terug te vinden.

Appartementen

Het appartementencomplex heeft vijf verdiepingen. In totaal zijn er 60 appartementen. Hiervan huurt de Gemiva 18 appartementen van woningbouwcoöperatie Woonzorg. Alle appartementen zijn ruim van opzet. Elk appartement heeft een ruime woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een berging, badkamer met toilet, nog een aparte wc in de gang en een balkon.

Ligging