Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bedrijfsrestaurant ZmaakSaam

Het was hard werken vanochtend, maar het is weer gelukt! Het restaurant zit lekker vol en de burgemeester en wethouders zitten tijdens hun vergadering jullie broodjes te verorberen. Nu kun je ook zelf even pauze houden. Straks verder: zorgen dat alles in het restaurant en in de keuken weer opgeruimd en schoon is. Want ook dat hoort erbij als je in de catering werkt.

In het kort

Wil jij werken in de catering en leren hoe je broodjes, smoothies en andere lekkere dingen maakt? Kom dan werken bij ZmaakSaam. Dit is het bedrijfsrestaurant van de gemeente Zwijndrecht. Met vaste begeleiders van Gemiva zorg jij er voor de catering. Wil je serieus werk, en heb je daar begeleiding bij nodig? Kom dan eens kennismaken bij ZmaakSaam.

Sfeerimpressie

Voor wie?

Bij ZmaakSaam werken mensen met een beperking. Mensen die het leuk vinden verschillende dingen te doen en graag samenwerken. Samen met je (persoonlijk) begeleider kijk je waar jouw talenten liggen, wat je graag wil leren en/of verder wil ontwikkelen. Het team van ZmaakSaam bestaat uit maximaal twaalf deelnemers per dag.

Om in aanmerking te komen voor dagactiviteiten bij ZmaakSaam heb je een beschikking of indicatie nodig. Heb je hier vragen over? Wil je weten wat er in jouw situatie van toepassing is of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een indicatie of beschikking? Stel je hulpvraag! Wij helpen je graag.

Meld je aan

Smullen in ZmaakSaam: koks met verstandelijke beperking runnen restaurant gemeentehuis Zwijndrecht.

Bekijk de video

Activiteiten

Werk je bij ZmaakSaam, dan doe je werkzaamheden die nodig zijn in het bedrijfsrestaurant. We maken samen lunchgerechten voor de medewerkers van de gemeente, zoals broodjes, soep of een smoothie. Ook houden we het restaurant en de keuken schoon. We doen ook andere activiteiten in het gemeentehuis. We vullen de fruitmand van de burgemeester en de andere ambtenaren. Ook doen we vouw- en inpakwerk voor verschillende afdelingen. En helpen we bij evenementen die de gemeente Zwijndrecht organiseert.

Begeleiding

Bij je werk ZmaakSaam krijg je begeleiding van vaste medewerkers en stagiaires. Eén van hen is jouw persoonlijk begeleider. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt voor jou en je verwanten. Met je persoonlijk begeleider bespreek je welk werk bij jou past. Wat kun je al goed? En wat wil je juist nog leren? Daar stemmen we jouw werk en de begeleiding op af.

Gebouw en omgeving

ZmaakSaam is het bedrijfsrestaurant van de gemeente Zwijndrecht. Het gemeentehuis is dus je werkplek. We werken in een professionele keuken in een gezellig bedrijfsrestaurant.