Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Horeca Leiden

We hebben weer een leuke opdracht binnen van een mooi horecabedrijf uit Leiden. Vandaag gaan we ermee aan de slag! We gaan falafelballetjes maken. Het hoofdingrediënt is kikkererwten. Mijn collega bereidt alle ingrediënten voor. Ik draai de balletjes. Voor de salades die we er ook bij leveren, gebruiken we producten van ons eigen land. Verser kan niet. Tomaat, komkommer, sla en radijs. Als de bestelling klaar staat om afgeleverd te worden, krijg ik een trots en voldaan gevoel.

Sfeerimpressie

Voor wie?

Bij Horeca Leiden werken (jonge) mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Mensen die het leuk vinden verschillende werkzaamheden uit te voeren en graag samenwerken. Samen met je (persoonlijk) begeleider kijk je waar jouw talenten liggen, wat je graag wil leren en/of verder wil ontwikkelen.

Activiteiten

Vier dagen per week maakt dit team, begeleid door chef-koks en koks in opleiding de lekkerste dingen. Het horecateam gebruikt producten van eigen land en verwerkt deze in de keuken. Het team kookt voor meerdere Gemiva locaties, maakt onder andere wekelijks taarten, desserts, burgers en falafelballetjes voor Beachclub C, Bries Noordwijk, Restaurant De Ryp, Restaurant Brave Hendrik en krijgt daarnaast ook nog ‘gewone’ bestellingen van particulieren en bedrijven.

1x per maand organiseren wij ‘samen uit’ en kan iedereen mee-eten in ons restaurant. Ook kunnen mensen gebruikmaken van onze lekkere ‘prakkie voor een prikkie’ maaltijden. Een verse goedkope maaltijd met producten van het land.

Begeleiding

De begeleiding bij Horeca Leiden bestaat uit meerdere begeleiders. Onder hen zijn chef-koks en koks in opleiding. Jouw persoonlijk begeleider is het eerste aanspreekpunt voor jou en je verwanten. Met hem of haar bespreek je regelmatig of de dagactiviteiten aan je wensen voldoen. De locatiemanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en geeft leiding aan de medewerkers.

Gebouw en omgeving

Horeca Leiden bevindt zich in een heel mooi en groot sportcomplex, genaamd Sportcomplex 1574 in Leiden. Daar spelen teams zoals basketbalvereniging ‘ZZ Leiden’. Ook sporten hier dagelijks studenten van MBO Rijnland. Samen met restaurant 'First Place' maakt het team gebruik van de keuken en is er een mooie samenwerking.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte locatie voor jou?

Heb je vragen over deze of een andere locatie? Wil je de verschillende mogelijkheden binnen Gemiva bespreken of wil je meer weten over de financiering en wachttijden? Onze zorgbemiddelaars denken graag met jou mee.

Neem contact op